CARBON MINING BALKAN

O NAMA

O nama

CARBON MINING BALKAN je srpska kompanija za izvođenje podzemnih rudarskih radova kao i specifičnih podzemnih radova u građevinarstvu, izgradnji hidrotunela itd. Kompanija je osnovana sredinom 2019. godine sa ciljem pružanja usluga internacionalnog kvaliteta srpskoj rudarskoj industriji, koristeći sopstvenu opremu renomiranih svetskih proizvođača.

Osnivač i većinski vlasnik Carbon Mining Balkan je kompanija GRUPA CARBON Poland koja je nastala 2015. godine i koja je za svega par godina od firme koja je imala 50 radnika, zaključno sa današnim danom, porasla do kompanije koja zapošljava oko 900 radnika.

 

Kvalitet i poštovanje dinamike izvođenja radova na izgradnji rudarskih objekata u Srbiji potpomognut je transferom znanja i iskustva iz poljskih rudnika, angažovanjem instruktora i supervizora iz Poljske.

Zahvaljujući visokoj kompetentnosti domaćih radnika, njihovom iskustvu, predanosti i odgovornosti, podstaknuti podrškom kolega rudara iz Poljske, u mogućnosti smo da pružimo visok kvalitet naših usluga. Naglasak stavljamo na visok nivo bezbednosti i zdravlja na radu, kao imperativ u svim našim poslovima, kao i konstantnom usavršavanju znanja i podizanju kvalifikacija naših zaposlenih, obezbeđujući im redovno učešće na specijalizovanim kursevima i treninzima.

Zaposlenje

Započnite rudarsku karijeru sa nama

Dalje

Informacije

office@carbonmining.rs

+381 32 341 705

Kontakt

0

Osnovana kompanija

0

Zaposlenih

0

Zadovoljnih klijenata

0

Kooperanta