CARBON MINING BALKAN

ZAPOSLENJE

Nudimo stabilne uslove zapošljavanja, atraktivne plate, dobra radna atmosfera, prekvalifikacija… Mi cenimo posvećenost i zalaganje zaposlenih, nagrađujući ih za postizanje zadatih ciljeva.

Našim zaposlenima nudimo mogućnost da se razvijaju i obrazuju, da promovišu i razmenjuju mišljenja i prezentuju svoje ideje.

Garantujemo najviši kvalitet i poverljivost procesa zapošljavanja..


Otvorena radna mesta u Srbiji:

rudari kopači

rukovaoci rudarskom mehanizacijom

palioci mina

tesari

mehaničari

električari

bravari

pomoćni radnici

Očekivanja:

najmanje 18 godina starosti,

dobro zdravlje i fizička kondicija,

osobe sa rudarskim, tehničkim, mašinskim i elektrotehničkim obrazovanjem su dobrodošle,

profesionalno iskustvo – iskustvo u rudarstvu je dodatna prednost,

interesovanja za tehniku i osnovna znanja iz oblasti mehanike i elektrike su poželjne,

Iskustvo u struci mehaničara, električara, bravara i slično je dobrodošlo.

Proces aplikacije za zaposlenje

Radnu biografiju – CV, zajedno sa dokumentima koji potvrđuju vaše kvalifikacije, pošaljite na e-mail: zaposlenje@carbonmining.rs
ili pošaljite poštom na adresu:

CARBON MINING BALKAN doo

Ulica Rada Azanjca br. 16a/2

32000 Čačak

NAPOMENA: U sadržaj CV-a treba obavezno uključiti klauzulu: „Saglasan sam sa obradom mojih ličnih podataka za zaposlenje u skladu sa čl. 6 par. 1 Uredbe Evropskog parlamenta i Saveta (EU) 2016/679 od 27. aprila 2016. o zaštiti pojedinaca u pogledu obrade ličnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka i ukidanju Direktive 95/46 / EC (Opšta uredba o zaštiti podataka).

Klauzula o zaštiti podataka o ličnosti

Obrađivač vaših ličnih podataka je Carbon Mining Balkan doo sa sedištem u Čačku, ulica Rada Azanjca br. 16a/2, upisana u APR pod matičnim brojem 21481289.

Kontakt podaci – e-mail: office@carbonmining.rs, tel. 032/341-705

Mi obrađujemo vaše lične podatke kako bismo izvršili proces zapošljavanja na naznačeno radno mesto.

Vaši lični podaci neće se deliti s drugim pravnim licima. Pristup Vašim podacima će imati osobe ovlašćene od strane Carbon Mining Balkan da ih obrade u okviru obavljanja svojih službenih dužnosti. Mi ne prosleđujemo vaše podatke izvan Evropskog ekonomskog prostora, odnosno u treće zemlje. Vaši lični podaci će se čuvati tokom perioda zapošljavanja. Imate pravo da pristupite svojim podacima i pravo da zatražite ispravku, brisanje, ograničenje obrade, pravo na prenos podataka, pravo na prigovor, pravo na povlačenje saglasnosti u bilo kom trenutku, bez uticaja na zakonitost obrade, koja je izvršena na osnovu saglasnosti pre povlačenja. Imate pravo da podnesete žalbu Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, ako smatrate da obrada ličnih podataka koji se tiču vas krše odredbe Opšte uredbe o zaštiti podataka od 27. aprila 2016. godine. Na osnovu vaših ličnih podataka, nećemo donositi automatske odluke za vas, uključujući i odluke koje su rezultat profiliranja. Pružanje ličnih podataka je obavezno na osnovu zakona, u preostalom obimu je dobrovoljno.

0

Osnovana kompanija

0

Zaposlenih

0

Zadovoljnih klijenata

0

Kooperanta